WE BUILD
Incubator

Brainstorm i WE BUILD Incubators acceleratorforløb

Rugekassen, hvor du kan udklække din forretningsidé og modne din iværksættervirksomhed.

WE BUILD Incubator er skabt for og skræddersyet til dig, som driver en startup. Det er landets førende acceleratorforløb inden for bygge- og anlægsbranchen. Det kan vi sige, da vi har fået positive tilbagemeldinger fra de startups, der tidligere har deltaget i forløbet.

Ikke dårligt, men hvorfor skal jeg deltage?
Du skal deltage, fordi du tørster efter at gnubbe albuer med brancheeksperter, tiltrække de rette investorer og få udvidet dit netværk af kunder. Og fordi du ønsker at accelerere din startup flere år frem på bare få måneder.

Hvad tilbyder WE BUILD Incubator mig?
Her kommer 7 grunde til, at du skal deltage i vores acceleratorforløb.

Værktøjer
Få fingrene i værktøjer, der konkret vil hjælpe dig videre med dine udfordringer og give dig hands-on support.

Branchespecifikt netværk
Tap ind i et netværk fyldt med videnpersoner, investorer og store virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen, som vil hjælpe dig med at skalere din startup og opnå international vækst.

1:1 sparring
Få individuel sparring fra erfarne forretningsudviklere og mentorer.

Du vil også blive tildelt en kontaktperson (læs Ricky Raaholt 😉), som du altid kan kontakte – vi vil holde møder løbende, så vi sikrer, at forløbet hele tiden passer til dine behov.

Kompetenceudvikling og camps
Deltag i målrettede kompetenceudviklingsforløb og camps, der styrker dine færdigheder og booster din startups potentiale.

Matchmaking og finansiering
Bliv ført sammen med nye samarbejdspartnere og udforsk nye fundingmuligheder.

Springboard Session af CONNECT Denmark
Deltag i en eksklusiv Springboard Session faciliteret af CONNECT Denmark, der er designet til at styrke dine præsentationsfærdigheder og udvikle din virksomhed med hjælp fra brancheeksperter.

Mulighed for at deltage i Beyond Beta
WE BUILD Incubator klæder dig på, så du kan kvalificere dig til acceleratorforløbet i Beyond Beta, hvor deltagelseskravene er skrappere. F.eks. skal din startup være maks. 3 år gammel og have en skalérbar forretningsmodel.

Forvirret over om du skal deltage i WE BUILD Incubator eller du allerede er klar til at kvalificere dig til Beyond Beta? Fortvivl ikke. Ricky Raaholt står klar til at hjælpe dig. Scroll lidt længere ned for at finde hans kontaktoplysninger.

 

Mød 3 startups, der har deltaget i WE BUILD Incubator

 

Det har været en kæmpe gave at være en del af WE BUILD Incubators forløb. Det har hjulpet os med at tage afgørende skridt og givet os værdifuld indsigt, kompetencer og netværk.

Hans Hansen, Kortomatic

Det har været meget værdifuldt at være en del af WE BUILD Incubator. Forløbet har udfordret os og gjort os skarpe på vores forretning og pitch. Det har givet os afgørende indblik og netværk i en kompleks branche.

Lars Louring, GreenDay

Vi kan virkelig anbefale andre at blive en del af WE BUILD Incubator. Vi har fået et styrket mindset og netværk – og ikke mindst en skarpere forretning med sparring fra eksperter, der bringer os fra a til b.

Ahmed Hajjo og Birgitte Kræmmergaard, GOT-IT

WE BUILD Incubator kort fortalt på 2 min.

Læs mere om

Har du spørgsmål?

Nyeste medlemmer

Exigo A/S
TRE Rådgivende Ingeniører og Biologer
SMARTpanels
Andreasen & Hvidberg A/S
Heidelberg Materials Precast Denmark
Incuba A/S
Pluto Technologies ApS
Nordic Wood Industries A/S
Woodsense
Hartmann Elektrik ApS
Råm (Greenday)
ELA Container Denmark ApS
Master Builders Solutions Denmark A/S
DNV BUSINESS ASSURANCE DENMARK A/S
Wallmann A/S
“Vi ser WE BUILD DENMARK som en unik adgang til at blive skarpere på innovationsbehovene i praksis og inden for forskellige sektorer og nicher. Og så er der et godt match mellem vores og WE BUILD DENMARKs vision og dagsordener. Jeg ser oplagte samarbejdsmuligheder om konkrete innovationsprojekter og større transformative dagsordener, som vi kan og skal løfte sammen.”
Rasmus Abildgaard Kristensen
Vice President & Head of Public Affairs,
Danfoss
“Når man er en mindre virksomhed som os, så er det ekstra vigtigt med samarbejdspartnere, der er tæt på markedet, og som har et robust netværk, der kan åbne døre til nye samarbejdspartnere og kunder. Det har vi allerede haft gavn af via vores medlemskab i WE BUILD DENMARK, og det sætter vi stor pris på.”
Christian Løjtved
Ejer,
ECC
“Vi har meldt os ind i klyngen eftersom vi tror på, vi kan opnå faglig sparring og udvikling med andre brancher – samt øge muligheden for at skabe forretning.”
Dennis Storm
Afdelingschef,
AI Arkitekter & Ingeniører

WE BUILD DENMARK

Liljens Kvarter 2

2620 Albertslund

info@webuilddenmark.dk

CVR-nr.: 41857331

Uddanelses- og Forskningsministeriet
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse