Den Nordiske Forum for Cirkulære Løsningers Årsrapport 2023 markerer et vigtigt skridt fremad i bestræbelserne på at fremme cirkulært byggeri i Norden. Gennem samarbejde mellem forskellige offentlige og private aktører har forummet udviklet 13 vejledende principper, der bygger på de bedste praksisser fra Danmark og Sverige, med yderligere input fra Norge og Finland.
Branchen løfter i flok. Det viser de nyeste tal fra Byggeriets Modenhedsmåling. Her har 366 virksomhedsledere og bæredygtighedschefer på tværs af byggebranchen svaret på spørgsmål om deres arbejde med grøn omstilling og digitalisering.
Vejledningen skal hjælpe private og offentlige bygningsansvarlige, indkøbsansvarlige og rådgivere med at stille de rigtige krav til indkøb af indeklimasensorer og de nødvendige data til drift og optimering.
På hovedparten af byggepladser opgøres materialespild og årsagen hertil ikke. Rapporten tager fat om problemets rod og finder årsagerne til spildet og herfra findes løsninger, der minimerer spildet.
The reuse of structural concrete elements may be an important part of lowering CO2 emissions and the use of natural resources in the building industry.
Formålet med denne guide er at vise hvordan IoT kan anvendes i forbindelse med bæredygtighedscertificering for bygninger i drift (DGNB Drift).
Der er sket meget, siden vi slog dørene op den 1. januar 2021. I denne publikation kan du læse mere om vores projekter, programmer og indsatser.
Hvilke barrierer oplever aktører fra byggeriets værdikæde lige fra bygningsejere til elinstallatører, teknologiproducenter og de driftsansvarlige ved brug af IoT i bygninger.
Hvordan kan man bruge sensorer til at løfte kvalitet og effektivisering af indsamlingen i Albertslund Kommune.
En analyse af danske Smart City-virksomheders økonomiske aktivitet og beskæftigelse