Anne Kirkegaard Bejder, WE BUILD DENMARK

Vi har skrevet kontrakt med en cirkulær superligaspiller

Der er fuld knald på EM-slutrunden, men det har ikke afholdt os fra at signe en kompetent markspiller, der skal binde det cirkulære spil sammen i bedste tiki-taka stil.

Vores nye krumtap for vores cirkulære indsatser hedder Anne Kirkegaard Bejder. Hun bor i Aalborg sammen med hendes mand Kristoffer og deres to drenge på 15 og 17.

Anne Kirkegaard Bejder, WE BUILD DENMARK

Anne beskriver sig selv som et stort familiemenneske, der elsker når hendes teenage-drenge er klar på en snak, et brætspil eller en film (gerne fantasy/Sci-fi). Derudover drønelsker hun, når en sommereftermiddag på terrassen udvikler sig til en spontan kom-sammen med naboer eller familie. Fritiden bruges bl.a. på gåture og kreative projekter inden for arkitektur, billedkunst og keramik.

Triple helix-historik

Anne har en baggrund fra Aalborg Universitet, hvor hun har arbejdet med forskning og undervisning inden for bæredygtigt byggeri og med særlig interesse for træbyggeri og materiale-æstetik, der bl.a. resulterede i en ph.d.-afhandling omhandlende krydslimet massivtræs (CLT) æstetiske kvaliteter.

Hun har desuden arbejdet med cirkulær økonomi og grønne, cirkulære forretningsmodeller ved Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark og som bæredygtighedskonsulent ved det rådgivende ingeniørfirma Frandsen & Søndergaard.

Jeg ser frem til dialogen og samarbejdet med virksomheder og byggeriets andre aktører om at skabe reelle forandringer og innovation inden for det bæredygtige og cirkulære byggeri.

Anne Kirkegaard Bejder, Innovation Lead for Cirkulær Økonomi, WE BUILD DENMARK

Cirkulære samarbejder

Anne bliver WE BUILD DENMARK’s projektleder på projektet Closing Loops og dermed ansvarlig for en række af programmets værdikædesamarbejder. Som innovation lead for CØ i WE BUILD DENMARK vil Anne desuden være med til at sætte den strategiske retning og løfte byggeklyngens indsatser inden for CØ i bygge- og anlægsbranchen med strategiske partnerskaber og innovationssamarbejder.

Hvad ser du så mest frem til, Anne?

Jeg ser frem til dialogen og samarbejdet med virksomheder og byggeriets andre aktører om at skabe reelle forandringer og innovation inden for det bæredygtige og cirkulære byggeri.

Som sparringspartner, brobygger, matchmaker og netværks- og vidensformidler udgør WE BUILD DENMARK en central og spændende rolle i den grønne og cirkulære omstilling, og jeg har stor lyst til at bidrage med min viden og kompetencer til at sætte den strategiske retning og løfte byggeklyngens indsatser inden for cirkulær økonomi i bygge- og anlægsbranchen.

Nysgerrig på mere?

Ring eller skriv til Anne på anne.bejder@webuilddenmark.dk eller + 45 2444 7207, hvis du vil høre mere om, hvem Anne er eller vores arbejde inden for cirkulært byggeri.

Del den gode nyhed med andre

WE BUILD DENMARK

Liljens Kvarter 2

2620 Albertslund

info@webuilddenmark.dk

CVR-nr.: 41857331

Uddanelses- og Forskningsministeriet
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse