Robotter og Smart Tools 2024

Når byggeri og robotteknologi går hånd i hånd

Konferencen ’Robotter og Smart Tools’ samler for tredje år i træk fagfolk fra byggeriet og producenter og leverandører af robotteknologi til en dag, som udelukkende er dedikeret til at bringe de to faggrupper tættere på hinanden.

Når konferencen løber af stablen den 17. september i Odense, kan du blive opdateret på den nyeste viden, udforske diverse produkter og teknologier og høre hvordan de kan bruges i forskellige sammenhænge.

Legeplads for test og demonstration af robotter og værktøjer til byggeriet

Robotvirksomheder kommer til at fremvise de nyeste teknologiske løsninger, mens du som en del af bygge- og anlægsbranchen kan præsentere dine erfaringer og behov, hvilket muliggør, at begge ’lejre’ kan opbygge relationer og indsamle ny indsigt.

Sidste år deltog mere end 100 erhvervsfolk fra byggebranchen og robotindustrien i arrangementet, som blev organiseret af Odense Robotics og WE BUILD DENMARK. Konferencen var et samlingssted, hvor nye forretningsforbindelser kunne opstå og spire.

- På Robotter og Smart Tools får vi ikke kun mulighed for at fremvise vores robot, men vi får også mulighed for at netværke. Mange spændende virksomheder deltager i arrangementet, og vi er ikke konkurrenter, men snarere små virksomheder, der skal arbejde sammen for at bringe automatisering og robotter ind i byggeriet.

Udover at fremvise vores robot, er det meget vigtigt for os at blive ved med at udvide dette netværk. Vi vil gerne bidrage til at gøre det så stærkt som muligt, da der er mange virksomheder i Danmark, der har noget at tilbyde byggebranchen, siger Karsten Lund, COO hos KOBOTS Company, udvikler af en mobil skærerobot. Virksomheden deltog i konferencen sidste år.

Konference og udstilling under et og samme tag

I år kan du som deltager se frem til en dag, der står i netværkets og brobygningens tegn.
- Robotter og Smart Tools er en unik mulighed for robotindustrien og byggeriet at mødes på tværs af fagligheder. Der er mange interessante samtaler mellem forskellige virksomheder. Konferencen er et godt udstillingsvindue for os, der gerne vil introducere potentielle samarbejdspartnere for nye teknologiske løsninger, siger Tijmen Spiertz, CEO og grundlægger af ROICO, som udvikler robotløsninger til store malerprojekter. ROICO deltog i konferencen sidste år.

Bæredygtighed på tapetet

Programmet på selve dagen vil også sætte fokus på sammenspillet mellem bæredygtighed og robotteknologi, og hvordan de to områder kan føre til mere effektive og mindre ressourcetunge løsninger. Der vil være rig mulighed for at blive inspireret af oplæg fra byggevirksomheder, som har opnået gode resultater ved at forene de to fagområder i specifikke projekter.

Du kan møde følgende udstillere:

  • Exoskeletter ApS
  • Tick Cad ApS
  • Dansk Drone Netværk
  • Kollmorgen c/o Svendborg Brakes ApS
  • Og mange flere, da vi slet ikke er færdige med at invitere flere spændende virksomheder

Hvor, hvornår og hvad tid?

📍 UCL, Seebladsgade 1, 5000 Odense

📅 17. september 2024

⏰ Kl. 9-15.30


Book din billet her

Snup en billet her og sørg for, at du sidder på første række med en eller flere af dine kolleger, når vi slipper robotterne løs.
Se hele programmet her

Kontakt

Vores innovationskonsulent Kristian Bork står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Du kan kontakte ham på kristian.bork@webuilddenmark.dk eller 21 43 69 91.

 

Del den gode nyhed med andre

WE BUILD DENMARK

Liljens Kvarter 2

2620 Albertslund

info@webuilddenmark.dk

CVR-nr.: 41857331

Uddanelses- og Forskningsministeriet
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse