webinarer on demand

Inspiration og læring når det passer dig

Find vores webinarer on demand her.

Build in Wood

LCA-beregninger og automatiserede processer

25. oktober 2022

Fra 1. januar 2023 skal der jf. bygningsreglementet udføres LCA-beregninger for alle byggerier. Webinaret den 25. oktober 2022 satte fokus på værktøjer, der kan automatisere eller lette en eller flere af processerne i en LCA-beregning.

Build in Wood

Brug geodata og vanddata til at skabe en forretning

16. juni 2021

Hvilke offentlige data er tilgængelige for virksomheder – og hvordan bygger man en forretning på dem? Det var de spørgsmål, der var i fokus, da vi på et seminar satte spot på geodata og vandata.

Build in Wood

Temamøde om den nationale strategi for bæredygtigt byggeri

3. juni 2021

Vi fik besøg af indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek og Ingrid Reumert fra VELUX. Ministeren foldede den nye strategi for bæredygtigt byggeri ud, mens Ingrid gav bud på, hvordan startegien kan styrke branchens eksportmuligheder. Webinaret blev faciliteret af vores bestyrelsesformand Martin Manthorpe, og du kan se det her.

Build in Wood

Brug byggeri og bygninger til at nå klimamålene

28. maj 2021

På denne historiske dag markerede vi den officielle åbning af WE BUILD DENMARK’s lokalkontor i Næstved. Vi fik fejret dagen sammen med Gate 21, hvor vi satte fokus på de store potentialer, der er for at spare energi og CO2 i byggeriet og bygninger. Fordyb dig i dagens program her.

Åbningsevent: Bliv klogere på den teknologiske udvikling i byggeriet

17. marts 2021

Med forårets kommen gav vi et digitalt smugkig ind i vores indsats indenfor digitalisering og automatisering. Webinaret bød på en vitaminindsprøjtning om de nyeste trends og eksempler på virksomheder, der har omfavnet de mange teknologiske muligheder. 

Smart City - sådan kommer vi videre

16. marts 2021

Få den seneste viden om, hvordan du kommer videre med at implementere Smart City-løsninger ved at se webinaret “Smart City – sådan kommer vi videre”, som vi arrangerede i samarbejde med DI.

Åbningsevent: Vil du arbejde forretningsmæssigt med bæredygtigt byggeri?

11. marts 2021

Gik du glip af vores åbningsevent om, hvordan du kan skabe en bæredygtig forretning på baggrund af bæredygtigt byggeri? Eller ønsker du bare at genopleve det hele? Vi har samlet en optagelse af mødet samt oplægsholdernes præsentationer på et og samme sted, så du kan binge dig tosset i inspirerende materiale.

Åbningsevent: Smart City teknologier, der skaber forretning og bæredygtighed

8. marts 2021

Hvor langt er vi kommet i at skabe sammenhængende Smart City-løsninger? Hvad er de vigtigste næste skridt? Det er bare nogle af de spørgsmål, du kan få svar på ved at se eller gense vores webinar.