DOLL Living Lab

Europas største Living Lab for intelligent belysning og Smart City

DOLL Living Lab er Europas førende Living Lab indenfor intelligent belysning og Smart City. I DOLL samarbejder cirka 50 danske og internationale virksomheder om at udvikle og demonstrere mere end 100 løsninger. DOLL Living Lab er på den måde et unikt udstillingsvindue for de nyeste Smart City-teknologier og belysningsløsninger, som årligt besøges af op mod 150 organisationer fra hele kloden. 63 af landets kommuner har allerede været på besøg mindst én gang.

DOLL Living Lab omfatter 12 kilometer vej og stier i Albertslund i udkanten af København, hvor virksomheder samarbejder med andre virksomheder og med videnspartnere. I DOLL bygger vi bro mellem producenter, offentlige beslutningstagere og vidensinstitutioner med en fælles interesse om at udvikle bæredygtige byer og samfund ved hjælp af teknologi.

Hos DOLL finder du en innovativ udviklingsplatform, der giver gennemsigtighed på nye komplekse markeder ved at tilbyde demonstration og test af de nyeste løsninger inden for intelligent belysning og Smart City-løsninger.

Så uanset om du som virksomhed gerne vil teste og demonstrere din teknologi i et fuld skala plug-and-play miljø, eller gerne vil høre mere om den seneste udvikling inden for digitalisering af byer, står vi klar til at hjælpe dig.

– Jeg er begejstret over, at vi allerede fra klyngens start kan favne og aktivere DOLL Living Lab, som en del af klyngens nøgleindsatser. DOLL Living Lab har et utrolig interessant setup og et unikt værditilbud til markedet, hvor virksomheder fra ind- og udland samt offentlige beslutningstagere bliver sat i spil ét og samme sted. Med et stærkt værktøj som dette i vores fold, sikrer vi en god start for klyngens Smart City-arbejde med fokus på matchmaking, innovation og internationalisering især.

Christina Melvang

Adm. direktør, WE BUILD DENMARK

Kontakt en medarbejder

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere, så tag endelig fat på en af os. 

Teddy Sibbern Axelsen
Leder af DOLL Living Lab

+45 2383 7079
teddy.sibbern.axelsen@webuilddenmark.dk

Jacob Lundgaard

Clara Røder
Project Manager

+45 2553 5543
clara.roeder@webuilddenmark.dk