WE BUILD DENMARK rykker tættere på de lollandske virksomheder

WE BUILD DENMARK får nu adgang til kontorpladser og mødefaciliteter ved hovedsædet hos Lollands store energiparterskab REEL. Det giver gode muligheder for styrket synergi, grøn vækst, videndeling og sparring for begge parter. 


Fra venstre: Poul Erik Lauridsen, direktør i Gate 21 Christina Melvang, adm. direktør i WE BUILD DENMARK og Holger Schou Rasmussen, borgmester i Lolland Komme. Foto: Kim Nielsen

Lokalt byggeboom

Nordeuropas største infrastrukturprojekt foregår i øjeblikket i Rødbyhavn på Lolland. Der vil være et lokalt byggeboom de næste mange år, og derfor er det interessant for WE BUILD DENMARK at være så tæt på som muligt. Derfor styrker vi samarbejdet med Lollands store energipartnerskab Ren Energi Lolland og får adgang til kontorpladser og mødefaciliteter på Saften i Horslunde.

”Det, at vi kan flyve ind på en kontorplads og bruge mødefaciliteter hos Ren Energi Lolland, gør, at vi som organisation kan tilbyde vores medarbejdere at arbejde tæt på byggeriet. Det giver os gode muligheder for at være tæt på virksomheder og andre interessenter og derved også styrke netværket og alliancerne i Region Sjælland,” siger Christina Melvang, adm. direktør i WE BUILD DENMARK.

 

Et godt udsyn for alle

WE BUILD DENMARK arbejder allerede tæt sammen med Gate 21, hvor Ren Energi Lolland, REEL, er forankret. Med de fysiske kontorpladser og kontakt til REEL, så bliver det fælles netværk endnu stærkere. Direktør i Gate 21, Poul Erik Lauridsen, fortæller om samarbejdet: 

”For REEL er det altid givende at have partnere, der af forskellige grunde bruger vores faciliteter. Det er vores erfaring, at det giver et godt udsyn for os alle. Når vi deler tanker og viden, får vi også samtidig mulighed for at udvikle projekter sammen. I Horslunde har vi gode faciliteter til mødeafholdelse, og vi har også en udstilling, der viser Lollands udvikling i den grønne omstilling. Jo flere der kommer forbi, jo større lokale synergier kan vi opbygge,” siger han.

Ren Energi Lolland er et partnerskab mellem Lolland Kommune, Københavns Kommune, HOFOR A/S og Gate 21, som arbejder for at gøre Greater Copenhagen verdensførende indenfor grøn omstilling og vækst.

Del den gode nyhed med andre

WE BUILD DENMARK

Liljens Kvarter 2

2620 Albertslund

info@webuilddenmark.dk

CVR-nr.: 41857331

Uddanelses- og Forskningsministeriet
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse