Jacob_Meiland_Hansen_Technology Lead WE BUILD DENMARK

Velkommen til Jakob Meiland Hansen

For lidt over to måneder siden stillede vi forventningsfulde spørgsmålet: ”Technology Lead er du derude?”

Vi kan nu med glæde og stolthed afsløre, at det er han! Hans navn er Jakob Meiland Hansen, og han er vores nyeste kollega i WE BUILD DENMARK.Jacob_Meiland_Hansen_Technology Lead WE BUILD DENMARK

Med ansættelser i virksomheder som Glamox, hvor han var i 11 år som Vice President for Technology, og senest i Novalume Solutions som Founder og ansvarlig for virksomhedens etablering og udvikling, er Jakob en erfaren profil inden for intelligent belysning og teknologi generelt. Jakob bringer en stor viden og erfaring om innovation, kommercialisering og markedsforståelse med sig, som han vil bruge til at udvikle innovationssamarbejder mellem både virksomheder og videninstitutioner i WE BUILD DENMARK.

Sammen med Teddy, Clara, Ben, Frederik og Peter kommer Jakob til at beskæftige sig med Europas største living lab for intelligent belysning og Smart City, nemlig DOLL Living Lab, som er en del af WE BUILD DENMARK.

Her skal han være med til at facilitere test- og demonstrationsprojekter i et af Europas mest innovative udviklings- og demonstrationsmiljøer i samarbejde med virksomheder fra ind- og udland.

Jeg ser frem til at arbejde med et område, der ligger mig nært, og som jeg har brugt mange år på at lære om. At få lov til at bruge den viden i WE BUILD DENMARK er en kæmpe gave. Jeg glæder mig meget til at arbejde meget mere med den grønne agenda og så stikke lidt til den kommercielle del og skabe værdi for vores kunder.

Jakob Meiland Hansen, Technology Lead, WE BUILD DENMARK

Privat er Jakob gift med Pia og sammen har de to døtre, som er flyttet fra reden. De blev bedsteforældre sidste år, og sagt med Jakobs egne ord er der fuld skrue på derhjemme, så der er ikke meget tid til at slappe af efter fyraften 😊 Jakob interesserer sig meget for musik, kunst, arkitektur og videnskab.

Vi er meget begejstrede for at have Jakob i vores organisation, og hans ekspertise inden for innovation og digitalisering vil hjælpe med at skabe en bro mellem teknologi og hverdagsopgaver i bygge- og anlægsbranchen.

Nysgerrig på mere?

Ring eller skriv til Jakob på aji@webuilddenmark.dk eller +45 51 31 53 00, hvis du vil høre mere om, hvem Jakob er eller vores arbejde inden for intelligente bygninger og byer.

Del den gode nyhed med andre

WE BUILD DENMARK

Liljens Kvarter 2

2620 Albertslund

info@webuilddenmark.dk

CVR-nr.: 41857331

Uddanelses- og Forskningsministeriet
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse