Smart City Expo

Skal du have det fulde udbytte af Europas største Smart City-messe?

Drømmer du om synlighed og en platform til at positionere dit produkt for potentielle kunder fra hele verden? Nu har du muligheden for at få en stand til Europas største Smart City-messe, Smart City Expo World Congress i Barcelona den 7.-9. november 2023. 

Globalt udstillingsvindue til din løsning

Smart City Expo World Congress har mere end 24.000 besøgende og 1.000 udstillere fra over 140 lande. Der kommer tusindvis ledere fra både det offentlige og det private på jagt efter det næste produkt.

Messen er altså den perfekte mulighed for at få værdifuldt input til din forretning og møde vigtige beslutningstagere og samarbejdspartnere, som kan bringe din forretning videre.

Tag med os til Barcelona og skab din næste forretningseventyr!


Standen

I bliver en del af Den Nordiske Pavillon, hvor du sammen med virksomheder fra Sverige, Finland, Norge, Letland og Litauen kan vise resten verden nogle af de fineste Smart City-løsninger, som vi har at byde på i Norden.

 

Hvad koster det?

Prisen er ca. 25.000-35.000 kr. for en stand i Den Nordiske Pavillon. *

 

Hvad er inkluderet i prisen?

  • Hjælp til opbygning af standen (skærm og internet koster ekstra)

  • Deltagelse i expo’en for min. 2 personer

  • Adgang til business networking program om mandagen før selve expo’en (details tbc)

  • B2B match-making på messen

  • Adgang til nordisk netværksevent og middag den ene aften under expo’en

  • Mulighed for at tale på scenen, som hører til Den Nordiske Pavillon (ikke garanteret – men der gives prioritet på scenen til udstillere)

 

* Prisen gælder, hvis nok danske virksomheder booker en stand inden d. 29. juni. Prisen stiger, hvis der ikke er mindst 7 virksomheder, som melder sig til. Hvis dette er tilfældet, så er man selvfølgelig ikke forpligtet til at skulle betale.

Nysgerrig?

Hvis du er interesseret i at høre mere, så tag endelig fat på vores gode kollega Henrik Bang på henrik.bang@webuilddenmark.dk eller 9340 0333. Han står klar til at svare på dine spørgsmål.Vi tilbyder også en delegationstur sammen med DigitalLead og BLOXHUB. Læs mere her 👇

Del den gode nyhed med andre

WE BUILD DENMARK

Liljens Kvarter 2

2620 Albertslund

info@webuilddenmark.dk

CVR-nr.: 41857331

Uddanelses- og Forskningsministeriet
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse