IWI Technology er med i WE BUILD Incubator

Mød iværksættervirksomheden IWI Technology. De er med i WE BUILD Incubator, hvor de skal udvikle deres virksomhed de næste måneder med sparring og input fra vores mentorer og eksperter. Grundlægger Lars Forsberg fortæller her om, hvorfor de har meldt sig til WE BUILD Incubator, og om hvordan de vil bruge teknologi og adfærdsdesign til at ændre den måde, som, sanitet, inventar og vådrum udformes på i dag.

Fortæl os om jeres forretning, og hvad det er for et problem, som I gerne vil løse?

I IWI Technology arbejder vi med intelligente og innovative hygiejneløsninger til flere sektorer, der har et særligt fokus på institutions- og sundhedsområdet. Vi bruger ny teknologi og adfærdsdesign til sammen med globale partnere at udfordre måden, som sanitet, inventar og vådrum udformes i dag. Alle vores løsninger reducerer smitte mellem brugere, og derved sygdom og indeholder samtidigt en række reduktioner af energi og ressourcer. 

Hvorfor meldte I jer til WE BUILD Incubator, og hvad håber I at få ud af at være med?

Vi er overbevist om, at vores teknologi og løsninger kan bruges i mange sektorer og brancher. Vi håber, at forløbet kan hjælpe os med en afgrænsning og en bevidsthed om, hvor vi står stærkest, og hvilke løsninger vi bør satse mest på først. 

Lige nu arbejder vi indenfor 4 områder, som er skoletoiletter, brandsikre spritdispensere, airflush som en ny måde at ventilere på og en sæbedispenser med nudgning, sanalert.  

Hvordan fik I ideen til jeres virksomhed, og hvem er en del af jeres team?

Vi er i dag 5 fastansatte ingeniører og arbejder med mange eksterne konsulenter.

Vi fik ideen til IWI (som er en forkortelse af Intelligent Washroom Infrastructure) i 2017, hvor vi så et stort hul i markedet for ingeniør- og designdrevet hygiejne, afslutter grundlægger og idémand, Lars Forsberg.

Nysgerrig på mere?

Find IWI Technology her

 

Har du spørgsmål om WE BUILD Incubator?  

Læs mere om WE BUILD Incubator her

Ricky Raaholt, leder af WE BUILD Incubator,
Telefon: +45 2947 7715
Mail: ricky.raaholt@webuilddenmark.dk

Del den gode nyhed med andre

WE BUILD DENMARK

Liljens Kvarter 2

2620 Albertslund

info@webuilddenmark.dk

CVR-nr.: 41857331

Uddanelses- og Forskningsministeriet
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse