modular, building material

Bliv en del af et innovationssamarbejde om præfabrikation

Få hjælp til at komme igang med dataopsamling og ny teknologi fra eksperter. I dette projekt kan I få hjælp til at identificere potentialer, få viden om teknologiske og digitale løsninger, og hvordan disse implementeres, så alle medarbejdere og afdelinger kommer med ombord.

Formål med projektet

Det kan være en uoverskuelig opgave at starte din virksomheds teknologiske rejse, hvis du ikke har forudgående kendskab til, hvilke teknologier, der findes, hvordan de bedst implementeres i produktionen, samt hvordan du får medarbejderne med på rejsen.

I innovationssamarbejdet får produktionsvirksomheder, der arbejder med præfabrikation mulighed for at få hjælp fra eksperter. Det sker gennem et fokus både på mulighederne for at forbedre processer og skabe et produktivitetsløft gennem digitalisering og nye teknologier, men også på selve implementeringsprocessen.

Målgruppe

Projektet er målrettet fremstillings-SMV’er, der falder inden for EU’s definition af SMV, som har et mål om at introducere en større grad af digitalisering og/eller robotteknologi i deres produktion og derfor har brug for at få udvidet deres kendskab til de teknologier, der er til rådighed, samt hvordan man som virksomhed ruster sig til den forandring, ny teknologi vil bringe til både virksomhed og medarbejdere.

Som virksomhed arbejder du højst sandsynlig med at producerer større emner til byggeriet, i enten beton, træ eller et helt tredje materiale. Det kan være betonelementer, trækassetter, moduler eller andet hvor processerne er mere eller mindre ens for den type af produkt, du producerer.

Del den gode nyhed med andre

WE BUILD DENMARK

Liljens Kvarter 2

2620 Albertslund

info@webuilddenmark.dk

CVR-nr.: 41857331

Uddanelses- og Forskningsministeriet
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse