KLAR TIL

BÆREDYGTIGT BYGGERI 

‘Klar til bæredygtigt byggeri’ har givet 66 små og mellemstore entreprenører mulighed for at indkøbe kurser og konsulentydelser, som har styrket 496 lederes og medarbejderes kompetencer indenfor bæredygtigt byggeri. Målet var at klæde entreprenørerne bedre på til samarbejdet med resten af byggeriets parter om den grønne omstilling af branchen. 

Entreprenørerne siger…
Forretning. Netværk. Viden. De tre gevinster står fire udførende virksomheder tilbage med efter at have deltaget i det nu afsluttede projekt ’Klar til bæredygtigt byggeri’.

I de følgende videoer kan du møde de fire entreprenører, som ikke kun har fået et kompetenceløft, men har brugt deres nye viden til at skabe en endnu mere bæredygtig forretning.

Hvis du higer efter mere viden om bæredygtigt byggeri, er du velkommen til at deltage i vores events, hvor du kan blive opdateret på det nyeste nye inden for området. Se mere her.

 

Marianne Meyer Jakobsen

MYLLERUP ENTREPRENØR A/S

Jacob Lundgaard

R. HANSEN & SØN APS

Marianne Meyer Jakobsen

MOGENSEN VVS COMFORT

Jacob Lundgaard

HP BYG A/S

Partnerne bag projektet
Aktiviteterne i projektet blev udviklet i et samarbejde mellem Realdania, DI Byggeri og WE BUILD DENMARK, som var operatør på projektet. Teknologisk Institut stod for undervisningen.