Smart City og intelligente bygninger

WE BUILD DENMARK sætter fokus på Smart City og intelligente bygninger – målrettet virksomheder og deres kunder. I løbet af efteråret tilbyder WE BUILD DENMARK en lang række af Smart City-aktiviteter, hvor vores medlemmer får mulighed for at styrke deres digitale kompetencer, markedsforståelse og netværk.

Læs mere om aktiviteterne her:  

netværksgruppe

Netværksgrupper om IoT & Smart City samt Bygningsstyring og ejendomsdrift

Anvender du IoT til by- og infrastrukturudvikling eller arbejder du med IoT til bygningsstyring eller ejendomsdrift? Så er dette netværksgrupperne for dig.

I samarbejde med Nordic IoT Center tilbyder vi to brugergrupper for virksomheder og deres kunder. Så hvis du vil sikre din organisation det fulde udbytte af IoT – baseret på den bedst mulige tilgang til IoT – så skal du være medlem af en af vores IoT-brugergrupper. Det er gratis for WE BUILD DENMARK’s medlemmer at deltage.

Læs mere her: Netværksgruppe for IoT & Smart City samt Bygningsstyring og ejendomsdrift

Viden og inspiration fra DOLL Living Lab

DOLL Living Lab er Europas førende Living Lab indenfor intelligent belysning og Smart City. I DOLL samarbejder cirka 50 danske og internationale virksomheder om at udvikle og demonstrere mere end 100 løsninger. Området omkring DOLL Living Lab omfatter 12 kilometer vej og stier i Albertslund i udkanten af København. 

DOLL Living Lab er på den måde et unikt udstillingsvindue for de nyeste Smart City-teknologier og belysningsløsninger, som årligt besøges af op mod 150 organisationer fra hele kloden. 63 af landets kommuner har allerede været på besøg mindst én gang.

 

Lær mere om DOLL Living Lab her

 

Et overblik over de bedste danske og nordiske Smart City-cases

WE BUILD DENMARK samler de bedste danske og nordiske Smart City-cases i et nyt casekatalog. Kataloget skal både hjælpe leverandører af Smart City-løsninger med at få synliggjort deres teknologier og samtidig skabe et overblik over de bedste teknologier på markedet henvendt til såvel nationale som internationale kunder.

Sammen skal vi blive klogere på eksisterende cases, hvordan løsninger kan bruges på tværs af sektorer og anvendelsesområder og hvordan man som virksomhed får sin case udstillet i kataloget.

Hold øje med vores arrangementer her

 

Fra guide til virkelighed – sådan bruger du Smart City-guide til at ramme det offentlige marked

Hvordan kan små og mellemstore virksomheder nemmere komme ind på det kommunale marked for digitale løsninger? Netop det hjælper en guide til bæredygtig, digital omstilling i Danmark med at afdække.

Guiden kommer med 7 konkrete anbefalinger til, hvordan man som virksomhed skal udvikle produkter tilpasset det kommunale marked. Og den hjælper kommunerne med at efterspørge Smart City-teknologier på en hensigtsmæssig måde.

Vi inviterer i løbet af efteråret til en række events med fokus på de anbefalinger, og hvordan de implementeres. Hold øje med vores arrangementer her

Den intelligente bygning

Udviklingen inden for digitale teknologier til intelligente bygninger går stærkt. I WE BUILD DENMARK sætter vi fokus på, hvordan vi kommer fra energieffektiv drift til bæredygtig drift af store bygninger. Det giver et behov for at udvide dataopsamling, dataanalyser og dokumentation for bæredygtig drift. Emnet dykker vi mere ned i på arrangementet ’Fra Energieffektivdrift til bæredygtig drift’ den 6. oktober hos Ressource City i Næstved.

Derudover vil vi også sætte fokus på bygningsindikatoren, Smart Readiness Indicator, og hvordan intelligent styring af bygninger giver bygningsejerne mulighed for at høste væsentlige energibesparelser og CO2-reduktioner. Vi kaster mere lys på det område den 11. november 2021.

 

Styrk dit netværk og få den nyeste Smart City-viden med WE BUILD DENMARK

Kom med WE BUILD DENMARK til nogle af årets største Smart City-events!

Tag med, når WE BUILD DENMARK sammen med DigitalLead inviterer til Europas største Smart City-event, Smart City World Expo, i Barcelona den 16.-18. november 2021! Her mødes virksomheder, vidensinstitutioner og byer fra hele verden om at dele viden og løsninger indenfor Smart City. Virksomheder får konkrete forretnings- og projektmuligheder og byer får ny inspiration til at løse deres udfordringer. Læs mere her

Du får også muligheden for at komme med til årets største teknologi-event, Digital Tech Summit den 30. november til 1. december. Det bliver Danmarks samlende udstillingsvindue for digitale teknologier og mødested for stærke forskningsmiljøer, teknologiførende virksomheder og start-ups. WE BUILD DENMARK vil sammen med blandt andet Aarhus universitet og DTU stå for et spor med fokus på Smart City, intelligente bygninger og Smart Energy. Medlemmer af WE BUILD DENMARK får halv pris på billetten til Digital Tech Summit.

Kontakt en medarbejder

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at vide mere, skal du endelig bare tage fat på en af os.

Kontakt en medarbejder

Jacob Lundgaard

Jacob Lundgaard
Innovationschef, digitalisering

+45 2179 1506
jacob.lundgaard@webuilddenmark.dk

Vagn Holk Lauridsen

Vagn Holk Lauridsen
Innovationskonsulent

Bæredygtig drift af bygninger

+45 2176 9867
vagn.holk.lauridsen@webuilddenmark.dk

Teddy Sibbern Axelsen
Leder af DOLL Living Lab

+45 2383 7079
teddy.sibbern.axelsen@webuilddenmark.dk


Lars Rachlitz

Lars Rachlitz
Innovationskonsulent

Smart City

+45 2370 2448
lars.rachlitz@webuilddenmark.dk 

Helle Bygholm
Kommunikationskonsulent

+45 5384 7003
helle.bygholm@webuilddenmark.dk

KOMMENDE EVENTS

SCALING UP CIRCULAR SOLUTIONS

Hvordan kan kommuner blive en afgørende drivkraft for at opskalere cirkulære løsninger og støtte udviklingen af et kommercielt marked for cirkulære...
Læs mere

Digital Day

Arbejder du med digitale løsninger indenfor byggebranchen? Vær med til Digital Day den 6. juni, kl. 09.30-17.00, hvor vi sætter fokus på, hvordan du...
Læs mere