VIP bus til “Robotter og Smart Tools” i Odense – skal du med?

Dato for event:
21. september 2023, 07:00
Tilmeldingsfrist

Tag med Construction Center Denmark og WE BUILD DENMARK til konferencen ‘Robotter og Smart Tools’ i Odense og opdag, hvordan de nyeste teknologier kan omsættes til spændende forretningsmuligheder inden for byggeriet.

Der er afsat 3 timer samlet til transport (2 x 1,5 timer t/r)

Den 21. september inviterer WE BUILD DENMARK, Odense Robotics og UCL for andet år i træk til en unik konference, hvor du får indsigt i de seneste produkter og teknologier, og ser dem i aktion. Det er din chance for at blive opdateret, finde inspiration og knytte netværk til en bred vifte af virksomheder og mennesker i byggesektoren. Derudover er der en masse spændende oplæg på programmet!

Construction Center Denmark har i samarbejde med WE BUILD DENMARK og Erhvervshus Midtjylland arrangeret en gratis bus til konferencen. MEN det er ikke en helt almindelig bustur, for du får i bussen mulighed for at møde startups der beskæftiger sig med byggeri. På køreturen til Odense vil de præsentere deres virksomhed for dig og andre fra industrien samt corporate virksomheder. Du får derved et godt indblik i hvad upcoming virksomheder beskæftiger sig med og forhåbentlig etableres værdifulde samarbejdskonstellationer.

Din rolle kan være ejerleder, direktør, projektchef, byggeleder, projektleder, entrepriseleder, eller lignende. Det vigtigste er at du er nysgerrig på hvordan nyeste teknologier kan omsættes til nye forretningsmuligheder i byggeriet, og hvad et samarbejde med morgendagens startups, kan give af forspring i egen forretning!

Forplejning: Vi sørger for kaffe og rundstykker til busturen, og der er også forplejning, kaffe og kage til konferencen.

Pris for bus og entre til konferencen: Gratis

Tilmelding: Der er et begrænset antal pladser. Du tilmelder dig gennem dette link (gælder for både bustur og entré til konferencen) – https://ccd.nemtilmeld.dk/122/

Se konferencens fulde program

  Program:
  Kl. 7.00: Afgang fra Banegårdsgade 2, 8700 Horsens

  Kl. 7.00-8.40: VIP bus med virksomhedspræsentationer, sparring og morgenmad

  Kl. 8.40: Ankomst til Odense

  Kl. 8.40-9.00: Registrering og morgenmad

  Kl. 9.00-15.30: Konference, oplæg og netværk

  Kl. 12-13: Frokost

  Kl. 15.30: Afgang fra Odense

  Kl. 17.10: Ankomst Horsens

  I
  Starttidspunkt
  21. september 2023, 07:00
  ]
  Sluttidspunkt
  21. september 2023, 10:00
  Sted

  Construction Center Denmark
  Banegårdsgade 2, 8700 Horsens

  Pris
  Gratis
  Tilmeldingsfrist