SCALING UP CIRCULAR SOLUTIONS

Dato for event:
01. juni 2023, 11:00
Tilmeldingsfrist

Hvordan kan kommuner blive en afgørende drivkraft for at opskalere cirkulære løsninger og støtte udviklingen af et kommercielt marked for cirkulære løsninger?

De danske ambassader i Norden, BLOXHUB, Danske Ark, Göteborgs by, Københavns Kommune, Malmø by, Stockholms by og WE BUILD DENMARK inviterer dig til en workshop, der sigter mod at skabe metoder til at opskalere eksisterende cirkulære løsninger inden for byggebranchen.

I de sidste 10 år har byggebrancherne i Sverige og Danmark allerede produceret en betydelig mængde af cirkulære løsninger, der kan anvendes i dag. Nu skal vi opbygge samarbejdsmodeller, der kan skalere disse innovationer og gøre dem tilgængelige på et kommercielt niveau.

Derfor inviterer samarbejdspartnerne bag indsatsen aktører inden for byggebranchen til at deltage i 3 strategiske møder (1. juni, 6. september og 14.-15. november 2023) samt 2 tekniske møder for at udvikle disse metoder til opskalering af cirkulære løsninger og tage et skridt hen imod et cirkulært marked.

Hvis du arbejder med cirkulære løsninger inden for byggeindustrien og ønsker at bidrage til diskussionen, så skriv venligst til Stephane Barbou des Places på stepla@um.dk.

I
Starttidspunkt
01. juni 2023, 11:00
]
Sluttidspunkt
01. juni 2023, 17:00
Sted

House of Creative Denmark - BLOX.
Christians Brygge 23, 1219 København K.

Pris
Gratis
Tilmeldingsfrist