Bæredygtig, energieffektiv og digital drift af bygninger

Dato for event:
20. december 2022, 09:00
Tilmeldingsfrist
16. december 2022

Har du helt styr på, hvordan du kan spare både energi og penge ved at drifte jeres bygninger endnu mere effektivt? Eller kunne det være meget rart med et par fifs fra folk, der faktisk har prøvet det?

 

Så kom og få en tidlig julegave i form af helt konkrete eksempler på, hvordan du kan optimere driften af jeres bygninger. Den 20. december, kl. 9.00-13.00 inviterer vi sammen med KL, Gate 21, Dansk Erhverv og FORCE dig på en halv dag med fokus på konkrete løsninger til en bæredygtig, energieffektiv og digital drift af bygninger.

 

19-graders udfordringen skal løses – og uden at der opstår skimmelsvamp, som er en risiko, når vi skruer ned for varmen. Barren for den bæredygtige udvikling af vores bygninger og samfund sættes stadigt højere – mens ressourcer i form af tid og penge ikke nødvendigvis følger med.

 

Behovene der skal adresseres og farten i udviklingen af teknologier og forretningsmodeller, gør det vigtigere end nogensinde at få delt de gode eksempler – OG at tale om forudsætningerne for at flere løsninger kan skaleres. Også med tanke på bygningernes kobling til energinettet og fleksibilitet.

 

Så kom og bliv klogere og få bud på, hvad I selv kan gøre for at optimere jeres drift og spare energi og penge. Vi håber, at du bliver til frokost med networking og julehygge!

3 gode grunde til at hvor du skal med: 

  1. Du får fifs til, hvordan du kan spare både energi og penge ved at drifte jeres bygninger bæredygtigt, energieffektivt og digitalt.

     

  2. Du møder de virksomheder, som udvikler løsninger til kunder der hver dag bruger dem til at drifte deres bygninger.
  3. Styrk dit faglige netværk og gå inspireret på juleferie 🎄

Målgruppe

Arrangementet er for dig, der arbejder i en kommune, et boligselskab, en virksomhed eller noget fjerde – og arbejder med smart drift at større bygninger.

Program

Velkommen
Vagn Holk Lauridsen, WE BUILD DENMARK

Udvikling i efterspørgslen og forudsætninger for at kunne skalere
Morten Koed Rasmussen, Gate 21 og Søren Nørgaard Madsen, KL

Er kommunal innovation og markedsdialog vejen frem?
Camilla Føns Mortensen, FORCE Technology

Energiledelse og et par gode eksempler fra en kommune
Morten Koed Rasmussen, Høje-Taastrup Kommune

Kaffepause

Mød Ento Labs
Henrik Brink, CEO, Ento Labs

Den største barriere for energioptimering er mangel på effektiv handling. Vi skal gøre det nemt at komme i gang uden store omkostninger, og starte med de nemmeste besparelsesmuligheder. Vi skal have hele teamet med og følge op på projekterne. Ento Labs bruger eksisterende data og avancerede algoritmer til at fjerne barrieren og gøre processen skalérbar. Der er nu mere end 40 kommuner og mange andre bygningsejere på platformen, og systemet bliver hele tiden bedre med mere data og flere succesfulde besparelser.

I oplægget vil de præsentere, hvordan løsningen bruges effektivt af kommunale kunder med udgangspunkt i en række interessante cases.

Mød Climify
Davide Calì, CEO og Co-founder, Climify 

Climify er eksperter i at hjælpe organisationer med at kvalitetssikre deres indeklima i bygninger og lokaler. Det er en dansk virksomhed, som er udsprunget fra DTU med målsætninger om at minimere CO2-fodaftrykket, forbedre indeklimaet og luftkvaliteten hos organisationer rundt om i landet.

Kort fortalt har de udviklet en markedsførende løsning, som gør det simpelt at visualisere, forudsige og kontrollere indeklimaet i en organisation. Vi bruger IoT, real-time data og de nyeste AI-algoritmer til at hjælpe organisationer med at opretholde produktiviteten, komfort og helbredet hos brugerne af deres lokaler.

Mød Remoni
Bo Eskerod Madsen, CEO og grundlægger 

Prædiktiv varmeoptimering – Et nyt koncept som skaber kraftige reduktioner i varmeforbruget i kommunale ejendomme.

Remoni kan med deres teknologi køre løsningen så effektivt, at de har mulighed for at tage etableringsomkostningerne og samtidig garantere kommunerne besparelser.

 

Mød Seluxit
Daniel Lux, CEO og Founder, Seluxit

Seluxit præsenterer et “intelligent energy mangagement og automatiseringssystem”, som giver kunderne overblik over, hvor og hvornår energi bliver brugt samt muligheden til at undgå spild og bruge energien, når den er billigst.

Deres system kan tilpasses meget let ved hjælp af integrationer til blandt andet kalendere, vejrtjenester, el-priser og smart home-systemer. Og deres no-code automatiseringsløsning gør systemet fleksibel, kraftfuld og samtidig omkostningseffektiv.

 

Mød IBM
Trygve Skjøtskift, Associate Partner for Environment, Energy & Utilities, IBM Consulting & Anders Lyngtorp, chef for Energi og Teknik i Københavns Kommune, Københavns Ejendomme & Indkøb, Energi & Teknik

Hvordan kan vi bruge offentlige bygninger som virtuelle batterier? Flex Platformen kan omdanne offentlige bygninger til virtuelle batterier, som kan anvendes til at balancere vores sol- og vindproduktion og dermed skabe større forsyningssikkerhed, når vinden ikke blæser.

I oplægget vil de gennemgå fleksibilitetsmarkedet, løsningen og de økonomiske gevinster.

 

Opsamling

Frokost med tid til netværk og julehygge

 

Arrangementet afholdes i samarbejde med:

I
Starttidspunkt
20. december 2022, 09:00
]
Sluttidspunkt
20. december 2022, 13:00
Sted

KL-Huset, Mødelokale 101-102
Weidekampsgade 10
2300 Kbh. S

Pris
Gratis
Tilmeldingsfrist
16. december 2022